Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Procurorul şef al DNA a fost cercetat disciplinar de Inspecţia Judiciară, inspectorii constatând că Laura Codruţa Kovesi ar fi săvârşit mai multe abateri disciplinare. Alături de ea a fost cercetat şi adjunctul DNA, Marius Iacob. Inspecţia a sesizat Secţia pentru procurori a CSM.Una dintre abaterile disciplinare ale procurorului şef al DNA se referă la înregistrările apărute în spaţiul public, din timpul unei şedinţe de lucru, pe data de 18 iunie 2017.

"Procurorul şef al DNA s-a exprimat în sensul combaterii efectelor negative în planul imaginii si credibilităţii instituţiei, generate de Decizia CCR 68/2017, prin instrumentarea urgentă a unor dosare „cu miniştri”, de impact mediatic, şi-a exprimat dezacordul cu privire la caracterul legal, definitiv şi general obligatoriu al Deciziei CCR 68/2017 şi a folosit exprimări inadecvate la adresa Curţii Constituţionale şi a unui judecător al Curţii Constituţionale, inducând ideea în cadrul opiniei publice că unul din criteriile în funcţie de care se prioritizează soluţionarea dosarelor este impactul mediatic al acestora şi calitatea oficială a persoanelor cercetate", spun inspectorii într-un comunicat de presă.

Integral pe MediafaxComentarii

Marc Justiția deja nu mai are treabă cu cei ce au furat zeci de milioane sau au luat șpagă milioane, se leagă de Koversi că „a zis”, a cerut prioritate pentru infractorii mari.

13 ianuarie 2018 12:40

nae Să vă fut în EURO-botic - TRĂIASCĂ #REVOLUȚIA, TRĂIASCĂ STALIN!

12 ianuarie 2018 23:37

nae sa imi sugi pula si tu jeg imputit de Psd-ist,,cu ma-ta si toti penali Psd,,cel de la ora 18.29

12 ianuarie 2018 20:05

@nae Naica draga, gandesti cu retard si o sugi cu repetitie! In loc s-o aperi pe scumpica purcica de Lulutza cu argumente beton (din curul penelistului Anton), na, c-ai declansat o furtuna de porcarele, ce afecteaza si mai abitir imaginea splendidei farmazoane anticoruptiei bazate pe liposuctie! D'aia io zic ca ultima solutie este sa iesiti voi din nou cu boxuri si macete in pi piatza, iar marele ziarist Bot de Porc sa se lege cu lanturile de usa de la privata PSD-lui, sa se c..ce aia pe ei de ras. Hai la lupta cea mare / Rob cu rob sa va sorositi, vorba ceea, potrivit politologilor gen Brucan (prieten la toarta de-al lui taica Soros), voi sunteti neomarxisti neaosi, degeaba il injurati pe "Dracnea" cum ca el ar fi asa ceva. El, saracul, e doar un biet ciocoi al zilelor noastre, care v-a ciordit de sub nas troaca lui Basescu, din care va cadeau si voua firimituri. Razvratiti-va, deci, cat mai violent sa n-o pierdeti si pe tanti Lulutza, care e Trotzki al vostru cu fusta aparenta, sub care se ascunde un veritabil pulan!

12 ianuarie 2018 18:29

nae Mai ala de la 13.07,am gasit coiul sto unde e????,in gura la tine.

12 ianuarie 2018 17:00

p Nu pot sa ced ca cineva "a indraznit sa se atinga" de Chiovesoaica. Acum o sa iasa tzazta Closett cu shleahta ei sa-i conteste, pe cei de la Inspectia Judiciara.

12 ianuarie 2018 16:32

Sicterescu Asa ! Si.... ce dac-a imbrobidit-o ? In Rrhhomanica mai are voie inc-o data! Sictir !!!

12 ianuarie 2018 16:14

nae Sa imi sugi coiele imputit de Psd-ist cel de la ora 13.07

12 ianuarie 2018 16:04

Varul Tovarasilor cu ce a gresit nae de-l ..pizditi asa?

12 ianuarie 2018 13:59

Rectificare pt. nae Du-te-n pizda mă-tii, nae!

12 ianuarie 2018 13:09

@nae In lupta de la Băicoi / Nae și-a pierdut un coi / Dom" ministru de război / Dați-mi coiul înapoi! / Dute-n pizda mă-tii, Nae! Statul nu livrează coaie! P.S. Să ne-o sugi , Nae!

12 ianuarie 2018 13:07

nae Cacati de la inspectia judiciara sunt in slujba hotilor si penalilor Psd-Alde,, justitia de cacat e in Romania,,dar va fii vai de capul vostru acusi cand vom iesi din nou in strada,,va fii o alta revolutie ,

12 ianuarie 2018 13:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.