Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Pete Tobă, fost ministru de Interne și fost șef al Poliției Române, a declarat, vineri, că "nici Despescu, nici Gavriș nu au vreo vină în ceea ce s-a întâmplat".

Petre Tobă, fost ministru de Interne și fost șef al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), a susținut, vineri, că "nici Despescu, nici Gavriș, nu au vreo legătură cu ceea ce s-a întâmplat".

Petre Tobă a făcut această declarație după ce ministrul de Interne Carmen Dan a cerut demiterea din funcții a lui Bogdan Despescu - șeful IGPR - și a lui Radu Gavriș - șeful Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, pe motiv că aceștia ar fi gestionat prost cazul agentului Stan, din Brigada Rutieră a Capitalei, acuzat de pedofilie.

Integral pe România LiberăComentarii

NERO Bai, Toba desteptule, da' cine are vreo vina, pt mizeria de sub presul Politiei Romane ?! Lumineaza-ne si pe noi, cetatenii care-ti platesc salariul si pensia babane, bai Toba, copii agresati de nenorocitii vostri de politai, ei sunt de vina ?!

12 ianuarie 2018 14:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.