Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aproximativ 150 de pasageri au rămas blocați, timp de peste două ore, pe Aeroportul Internațional Timișoara, vineri dimineața, după ce aeronava cu care ar fi trebuit să zboare spre București s-a defectat înainte de îmbarcare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Aeroportului Internațional Timișoara, Dan Idolu, a declarat, vineri dimineața, corespondentului MEDIAFAX, că aeronava ar fi trebuit să decoleze la ora 07.15 spre București. Însă, înainte de îmbarcare a fost descoperită o defecțiune tehnică la avion, astfel că a fost anulată cursa operată de compania aeriană Ryanair.

Pasagerii au fost nevoiți să aștepte aterizarea cursei Bergamo (Italia) – Timișoara, iar în jurul orei 09.30, aeronava a decolat spre București.

“Aeronava operată de Ryanair se va întoarce din București din nou la Timișoara, pentru a zbura spre Frankfurt”, a afirmat Dan Idolu.

Și cursa Timișoara – Frankfurt va avea o întârziere de două ore, după ce aeronava a zburat spre București. Astfel, avionul va decola la ora 12.15, deși cursa era programată la ora 10.15.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.