Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Nemulțumirile premierului la adresa ministrului de Interne Carmen Dan nu sunt împărtășite și de alți lideri PSD. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a apreciat joi, după declarațiile făcute de prim-ministru miercuri seară, că Dan nu ar trebui să demisioneze din Guvern.

”Acum am ajuns la discuţia în care se cere demisia ministrului de Interne. Eu cred că n-ar trebui să demisioneze, dar ar trebui să discute urgent cu primul-ministru în cursul zilei de azi şi cred că o vor şi face şi să iasă în faţa opiniei publice amândoi, cu un punct de vedere, nişte explicaţii detaliate pentru toată România, ce se va întâmpla cu examenul psihologic, cu examenul psihiatric, cum se va produce, ce se întâmplă cu cei care sunt vinovaţi în structura asta. Şi nimeni din România şi nimeni din partid şi nimeni dintre cetăţenii României nu sunt convinşi că e necesară această ceartă, ci sunt necesare nişte lămuriri foarte urgente şi din partea primului-ministru, care i-a cerut raport lui Despescu şi din partea ministrului de Interne”, a spus Ștefănescu la RFI.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.