Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Casa Regală va părăsi Palatul Elisabeta după data de 5 februarie. În urmă cu două zile, Guvernul a dat aviz negativ propunerii de lege ce prevedea acordarea Palatului Elisabeta Casei Regale.

Acum premierul spune că a primit solicitare de chirie, însă reprezentanţii Casei spun cu totul altceva.

„Nu s-a primit la Casa Majestății Sale nicio ofertă din partea RAAPPS pentru a prelua cu chirie Palatul Elisabeta. Nu au început discuțiile dintre Casa Majestății Sale Custodelui Coroanei și RAAPPS cu privire la acest subiect.

După data de 5 februarie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, va acționa conform legislației în vigoare. Majestatea Sa își manifestă speranța că parteneriatul cu instituțiile Statului va continua, pentru ca activitățile Familiei Regale în sprijinirea intereselor fundamentale ale României să aibă loc în viitor, așa cum s-a întâmplat de 20 de ani încoace.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, își reafirmă angajajmentul de a duce mai departe legământul tatălui său, Regele Mihai, față de Coroană și față de Națiune, în prezent și în viitor”, se arată în comunicatul Casei Regale oferit în exclusivitate pentru Antena3.


Comentarii

UNFORGIVEN PPS: Apropo, cand le trimiti si factura de la funeralii, ca lui Halep oricum nu o sa-i aprobi tu pensie.

12 ianuarie 2018 12:00

UNFORGIVEN Bravo Tudose, nici macar nu ai respectat perioada de doliu si le trimiti portareii. Sigur ca nu vede nimeni vreo coroana pe aici, dar daca ne viziteaza vreo alta coroana respectata in Europa, unde sa-i primeasca, la Savarsin, sau poate le inchiriezi cu ora o sala la Cotroceni ? Nu cred ca saracea RAPPS cu resedinta Elisabeta pe langa vilele "de protocol" in care va lafaiti atatea neamuri proaste. Nu prin asta se punea republica in pericol si nu se reinstaura monarhia cu sprijin de la PSD, ca sa nu mai apuce presedintele tau inca un mandat, ca oricum romanii s-au lamurit cu el. PS: Nu asta era urgenta guvernului, ca sa traiasca romanii mai bine !

12 ianuarie 2018 11:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.