Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul ministru de Interne, Petre Tobă, este audiat în aceste momente la Parchetul General. Este vorba despre dosarul în care fugarul Sebastian Ghiță a fost depistat conducând autoturismul, deși avea permisul suspendat.

Petre Tobă a fost chemat în calitate de martor. La sosire la Înalta Curte de Casație și Justiție, fostul ministru nu a vrut să ofere nicio declarație presei.

Unul dintre inculpați, un fost șef de poliție din Prahova, a cerut instanței să se facă acest lucru, asta pentru că în 2012-2013, în perioada în care s-a săvârșit mai multe fapte, printre care este acuzat și Sebastian Ghiță, Petre Tobă era șeful Poliției Române.


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul PETRE 5 IISUS 5, MARIA 5; PETRE 15 Dumnezeu 15; PE.T.RE. PERE, T-Tișbitul. Perele Lui Iisus. Perele lui Tișbitul; TOBĂ 4 ILIE 4; Tobă 7/4 Hristos 7, Ilie 4; T.O.B.Ă. TB-Tișbitul, OĂ-Ordinea. Ordinea Lui Hristos și Tișbitul.

12 ianuarie 2018 18:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.