Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Astronautul japonez Norishige Kanal şi-a cerut scuze miercuri după ce a declarat că a crecut 9 centimetri în timp ce se afla pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS).

CNN notează că astronautul în vârstă de 41 de ani s-a aflat la bordul ISS pentru câteva săptămâni, perioadă în care a publicat un mesaj pe Twitter privind ''informaţiile importante'' pe care le va dezvălui.

''M-am măsurat după ce am ajuns în spaţiu. Supriză, am crescut 9 centimetri în doar trei săptămâni. Mă tem că nu voi încăpea pe scuanul din nava Soyuz când mă voi întoarce înapoi pe Pământ,'' scria Kanal pe Twitter. Fără intervenţia forţei gravitaţionale de pe Pământ, fluidele aflate între discurile coloanei fluctează, în consecinţă coloana vertebrală se lungeşte, astronautul fiind tempror mai înalt.

Integral pe DescoperaComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul JAPONIA 15 Dumnezeu 15; Japonia 12 HRISTOS 12; JA.PO.NIA. JA-Jar, PO-Pom, NIA-Ani. Anii jarului de la pomul Lui Dumnezeu. Anii jarului sau anii înfăptuirii Creaționismului (2004-2070).

13 ianuarie 2018 21:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.