Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deputatul Cătălin Rădulescu cere întrunirea de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, în vederea retragerii sprijinului politic pentru echipa formată din premierul Mihai Tudose şi vicepremierul Marcel Ciolacu, ceea înseamnă, practic, schimbarea întregului Guvern.

"Bravo, Carmen Dan, şah mat! Ca membru vechi, al partidului meu, PSD , solicit întrunirea de urgenţă a CEX -ului, pentru a hotărî , dacă, după ieşirea necontrolată şi nestatutară a premierului Tudose, mai susţinem echipa Tudose -Ciolacu la guvernare, şi dacă dupa ieşirile repetate în mass-media, contrare poziţiilor partidului, şi insubordonarea faţă de deciziile partidului, mai pot fi menţinuţi în funcţie, aceşti doi colegi, care nu au înţeles nici în ultimul ceas, că nu au ajuns prin niciun concurs în aceste funcţii, ci au fost puşi acolo de către partid şi ca să realizeze programul partidului", afirmă deputatul Rădulescu, într-un mesajul postat joi seară pe pagina sa de Facebook.

Rădulescu susține că echipa Tudose-Ciolacu a afectat imaginea PSD în rândul electoratului social-democrat.

Integral pe România LiberăComentarii

Lute Acest cretin incult si incompetent ajunge sa decida soarta tarii si a guvernului .Am auzit ca incep si copii in gradinite si scolile primare sa se joace de-a guvernul,Repetentii clasei au cele mai privilegiate locuri si sansele cele mai mari la ministri !!

12 ianuarie 2018 12:36

@ 12 ianuarie 2018 10:19 Bai nae, sugipula! Cate clase ai? Mai sugipula odata! Dupa cum iti oracai postarile, esti oltean de Gorj, ai fost al lui Ponta, iar acum esti al lui Dragnea, obligatoriu de Teleorman. Sugipula!

12 ianuarie 2018 12:26

alupigus De cand pula mea e asta mare si vechi membru PSD ? Prin 2005-2006 era pe la alte frimituri de partide si santaja psd-ul sa-i faca favoruri pentru a-l sustine , lingand clanta la presedintele CJ de atunci ! El si marele Manzana , alt linge clante , impreuna cu Negus , D-zeu sa-l ierte ! A facut mari achizitii PSD Arges cu astia , ce sa spun , i-a facut imediat sefi (ADICA PROFITORI!) , iar mai nou promoveaza intr-o functie de sef al unei importante institutii pe unul care ani de zile impreuna cu mucea andrei, fane bidinea si fratica injurau psd-ul si pe presedinte de nu mai era loc prin ziare ! Ca la Arges !

12 ianuarie 2018 10:19

cucu Asta e singura solutie!

12 ianuarie 2018 9:25

Gardianul șef de la penitenciarul Jilava Limbricul ăsta împuțit după ce că e pușcăriaș liber condamnat, își dă mare importanță de mare politicianul lui Pește Prăjit, dar declarațiile lui sunt un fel de tâmpenie formidabilă pentru partidoiul de bolșevici împuțiți, pentru că demiterea lui Tudose va duce la pierderea guvernării până la viitoarele alegeri. Acum ce să spunem, că și Rădulescu e omul statului paralel lateral? Sau poate e omul agenturilii străineze și al serviciilor la fel de străineze oculte conduse de vreun alt Soros de care încă nu se știe? Abia aștept să-l văd pe Tudose șomer plin din premier secundar, să văd apoi ce scula calului va mai defeca turma împuțită de grohăitori a PSD-ului?

12 ianuarie 2018 9:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.