Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

De când a pus-o Liviu Dragnea să conducă Internele „cu suflet și fermitate”, doamna Carmen Dan s-a manifestat cu bucuria unui bolnav de ulcer ajuns într-o cofetărie. În rarele apariții publice, doamna ministru a afișat un aer suferind, ca și cum ar fi purtat în permanență pantofi cu un număr mai mic. Funcția a strâns-o, de bună seamă, provocându-i vertijuri și vedenii. Propulsată brusc la altitudini ministeriale, modesta secretară din Videle a putut să vază enorm și să simtă monstruos: balena albastră, ziariști instigatori la proteste, spioni ascunși în priză. A fost un an palpitant.

Sufletul doamnei Dan a palpitat în ultimele zile mai mult ca niciodată, când s-a trezit prinsă la mijloc într-o cafteală de golani. Așteptata plecare a doamnei Dan de la minister n-are nimic de-a face cu competența domniei sale. Dacă problema era competența, atunci ea s-ar fi pus direct la intrare, nu acum, la ieșire.

Integral pe RepublicaComentarii

@ CLONȚ de RUBIN Mă cac în clonțul tău să te saturi. Un binevoitor.

14 ianuarie 2018 23:53

. Fraiere bolshevic, a fost un caz izolat, singular si regretabil. Faptasul a platit. Adu-ti aminte de minerii tov Iliescu lichea ordinara ce esti.

14 ianuarie 2018 21:56

@@Nu, nu se injura in Piata Victoriei! Se foloseste doar box-ul, delicat obiect de zdrobit oasele "comunistilor"!

14 ianuarie 2018 18:01

@17:37 Fraiere bolshevic de mai jos, autorul nu si-a pierdut stilul fin si percutant: d-na secretara Dan vorbeste mereu de parca ar purta incaltari cu un nr mai mici. In Piata Victoriei nu se injura. Du-te la birjarul vostru- Serban Nicolae, handicapatule.

14 ianuarie 2018 10:44

Autor fondator de fundatura N-am idee ce se-ntampla, domne, cu autorul Negrutiu! Parca si-a pierdut o parte dintre dintii muscatori de aldat si ar deveni chiar tragic sa-l amiroase aia din Piatza ca tinde sa se afunda in anonimatul romanilor pensionari si fara dinti! Cateva referinte literare, de bun gust de altfel, cateva ironii tocite la adresa PSD-ului de partid si de stat, un aer melancolic din perspectiva unui viitor politic incert si al unui trecut intunecat, si cam atat se poate discerne din acest articol! Nu tu o injuratura vanjoasa in stilul Pietei Victoria, nu un indemn la lupta pe viata si pe moarte, cu box-ul, cu maceta si, de-o da Domnul, si cu tunul cu tragere rapida, pentru daramarea sandramalei, sau ce-a mai ramas dintransa! Cu parere de rau, domnul Negrutiu l-a cam lasat singurel pe domnul Malin Bot legat de stalpii portii PSD-lui. Daca nu-l salvau jandarii de acolo, ma tem ca bietul nebun sarbatorea viitoarele victorii electorale ale PSD-ului precum un Prometeu inlantuit de un stalp impodobit cu semne de circulatie si cu trei trandafiri agatatori, plantati candva de tovarasul Ilici si udati la radacina de Adrian Nastase!

13 ianuarie 2018 17:37

Adevarul gol golut DA, zi ca nu esti bolshevic?

13 ianuarie 2018 9:40

DA Florin Negruțiu - Doamne-Dumnezeule, dar ești unul dintre cei mai mari deontologi tâmpiți pe care îi are mass-media! Dacă știi să buchisești, citește ce scrii, dar fii atent să nu te bântuie gândul sinuciderii, deși ar fi un gest rezonabil...

13 ianuarie 2018 6:31

CLONȚ de RUBIN Forumuri? Nuuu! Pereți de WC-uri publice pe care, tot mai mulți postaci își afișează cu nonșalanță nivelul de cultură și de cunoaștere a limbii române...

13 ianuarie 2018 6:27

Adevarul MAI organizeaza alegerile. E vital pt orice lupta politica.

12 ianuarie 2018 22:15

solo Ponta se intreba, mai zilele trecute, de unde are Dragnea atata interes pentru Ministerul de interme. Mai Ponta, el, Dragnea are un interes deosebit si fata de porci, respectiv femei. Cum in viata privata nu ma bag, pentru celelate doua interese am sa-ti dau eu raspunsul, desi l-ai fi putut gasi. La primul -interesul pentru politie- vine de la tatal care a fost militian prin comune din Teleorman. Tot de acolo vine si interesul pentru porci. Desi familia militianului Dragnea nu crestea porci, an de an se taiau mai multi porci la ei in curte, unii dintre ei fiind directionati spre protipendada de la capitala sau judet. Era mituire, caci ce putea fi altceva cand nu se gaseau decat oase prin macelarii, obicei pe care l-a mostenit si fiul Gandeste-te ca el, Dragnea L, taia porci pe la K1, K2 sau cine mai stie care K ale SRI. Cu cine ? Cu aia pe care el acum ii numeste stat paralel. De unde erau porcii? In perioada comunismului porcii erau de la taranii, consateni de-ai lui Dragnea militianul, care evident nu aveau porumb sa creasca porcii, dar era porumb pe campurile cooperativelor ( colectivelor), de unde furau. Prinsi la furat erau santajati sa-i creasca si lui porci. Uite asa a invatat tanarul Dragnea cum se mituie mai marii zile sau cum se pot santaja colaboratorii. Acum Dragnea Liviu nu mai putea lua porci de la tarani, dar si-a "tras" pe numele lui fiu-su o ferma de porci. De aici se taiau porcii cu sefii din "statul paralel" pentru ca acestia sa inchida ochii la neregulile facute in judet. La fel ca tatal militian.

12 ianuarie 2018 19:54

v, liderul postacilor psd Ce au cu d-na Dan? E atat de competenta, stie carte, are ochii albastri, se imbraca elegant, curat...

12 ianuarie 2018 18:21

Sicterescu @Pentru ce se intampla....Adauga idiotule la "absenteisti" si : homalaii, lesbienele, bautorii de pisat, mancatorii de cacat si aia cu gura cascata dup-un pol ! Sictir !!!

12 ianuarie 2018 16:17

Pentru ce se intampla tarii acum , nu-s alti vinovati decat noi, pulimea natanga. Partea minoritara devenita majoritate prin absenta indolentilor si leneslor sinucigasi a restului bastinasilor, pentru ca a ales, ca o turma de rumegatoare chiar pe macelari. Cealalta parte, marea majoritate, pentru ca n-a votat de loc, oferind prin asta tara bestiilor PSDALDEUDMRiste.

12 ianuarie 2018 12:30

@ 12 ianuarie 2018 10:27 Bai nae, sugipula! Cate clase ai? Mai sugipula odata! Dupa cum iti oracai postarile, esti oltean de Gorj, ai fost al lui Ponta, iar acum esti al lui Dragnea, obligatoriu de Teleorman. Sugipula!

12 ianuarie 2018 11:15

alupigus JOS TELEORMANIZAREA ! CAND VA INTELEGE IMBECILUL ASTA CA S-A SATURAT LUMEA ?

12 ianuarie 2018 10:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.