Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Vineri va avea loc, la sediul Ministerului Apărării Naţionale (MApN), ceremonia de semnare a contractului de achiziţie pentru 227 transportoare blindate Piranha V de la compania americană General Dynamics, potrivit unui comunicat de presă al MApN.Guvernul României a adoptat, pe 29 noiembrie, hotărârea prin care s-au aprobat circumstanţele şi procedura specifică aferente primei etape a programului esenţial de înzestrare „Transportor blindat pentru trupe 8x8”, în vederea atribuirii unui acord-cadru de furnizare a 227 de transportoare blindate şi derivate pe platforma PIRANHA 5 şi a suportului logistic iniţial către General Dynamics European Land Systems- Mowag GmbH.

Integral pe MediafaxComentarii

p Astept parerea celor din armata care folosesc aceste blindate sa ne spuna daca sint superioare calitativ transportoarelor noastre blindate facute in tzara.

12 ianuarie 2018 16:37

coco Noi ne inarmam pana in dinti sa nu ne ocupe Comunitatea Europeana.Pana acum eram tari in vacante de tot felul pentru toti sfintii si gratare indiferend unde,dar acum cu banii dati pe avione,rachete si blindate, rezolvam multe probleme nationale.Oare ce va urma????

12 ianuarie 2018 10:35

Oltean Achizitia = crima la adresa poporului roman si a finantelor tarii

12 ianuarie 2018 10:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.