Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca raspunsul ministrului Interne Carmen Dan la acuzatiile si la cererea de demisie formulata de prim-ministrul Mihai Tudose este ridicol, remarcand ca nici premierul nu isi asuma decizia revocarii, iar concluzia sa este ca PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania, scrie news.ro.

"PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania. Tara este azi aruncata in criza politica si totala decredibilizare. Premierul Mihai Tudose ii cere public ministrului internelor sa demisioneze, dar nu-si asuma solutia institutionala, corecta si constitutionala prin care sa ceara Presedintelui Romaniei revocarea ministrului. Ministrul de la interne, doamna Carmen Dan, ii raspunde public premierului ca nu demisioneaza pentru ca a fost numita de partid. Ridicol raspuns, pentru ca institutional a fost propusa pe lista guvernului de premier, votata de Parlament si numita prin decret de Presedintele Romaniei urmare a depunerii juramantului. Asa scrie in Constitutie", scrie Basescu intr-o postare intitulata "Romania sfasiata de hienele din PSD".

Integral pe HotnewsComentarii

@ 12 ianuarie 2018 10:55 Băi Paulus, posezi un limbaj ce strălucește de grosolănii teribile, ești foarte patetic, unde ai găsit cuvântul ochi trofiat? Că atrofiat nu poate fi, dar afectat de strabism poate fi, însă trofiat nu. De la limbajul suburban excesiv de grosolan folosit de tine aici, câteodată mai postezi și folosind un limbaj mai elevat, după care sari în Talmud degeaba, pentru că ajungi la stalinismul comunistoid leninist aberant. Că-l faci lături pe Chior e de lăudat, stârpitura chioară merită blamată mult mai mult. Dar chestia aia cu vânzarea țării americanilor e o aberație. De ce? Simplu! Pentru că după căderea comunismului în Europa, cădere care a avut începuturile în fosta URSS de la Gorbaciov citire, a continuat tot începând cu anul 1989 și-n China cu p-ța Tien a Men, așa că era inevitabil ca fostul bloc de țări estice socialiste să nu ajungă în NATO, pentru a scăpa de imperialismul rusesc. Acum că NATO s-ar putea interpreta că e parte a sistemului imperialist american e una, problema e că alianța s-a creat de comun acord între țările europene și SUA, iar pentru că țările europene sunt mai multe și SUA e singură, interpretarea imperialismului american devine mult mai vagă. Nimic de George Soros și ocultele mondialiste rozalii masonice fantasmagorice? Nimic de MISA și o halbă de pipi? Ce mai zice Pravda?

13 ianuarie 2018 1:36

JOS MAFIA FĂTATĂ DE ZBANGHIUL KIOR!! Băsescule, kăka-m-aș în chelia ta de javră bețivă, lasă jos paharul că-ți tremură mâna! Târâ-mi-aș coaiele pe coliva ta, chiorule! Pișa-m-aș în ochiul tău ăla trofiat, NEMERNICULE! La pușcărie cu tine, banditule care ai vândut pe nimic țara asta americanilor, iar ce a mai rîmas din ea ai jefuit cu banda ta de ticăloși! Ar trebui să te ascunzi, șobolanule, nu să dai indicații.

12 ianuarie 2018 10:55

CLONȚ de RUBIN băsescuuleeee! Bă, BOULE, nu te liniștești? Mă, ție chiar nu ți-e rușine, mă, nesimțitule? Mă, ordinarule, mă, oaie cu gălbează, mă, cacă-n drum și fuge-n tufă, japiță cu grohăit de porc… Tu dai sfaturi, tu, mă? Nemernicul-nemernicilor, după ce ți-ai bătut joc de țară împreună cu piticul atomic boc, vii acum și o faci pe înțeleptul? Normal ar fi să circuli doar noaptea, să nu te mai vadă lumea - măgarule!

12 ianuarie 2018 10:34

alupigus Vorbeste cel mai nenorocit presedinte ! Cea mai mare lichea care a distrus totul in zece ani ! Rusine bai jigodie !

12 ianuarie 2018 10:34

Atentie la tembeli @ Lute @ Nana Si ce nu e conform constitutiei in ceeace spune Basescu ?Pai bine mai tembelilor, nu partidul, indiferent care e ala, numeste si demite ministrii.

12 ianuarie 2018 10:34

Lute Javra ordinara esti singurul nedreptatit sa critici si tu si porcul de Blaga ati facut zob politia, iar acum traiti bine si nu va deranjaza nimeni dupa dezastrul facut .

12 ianuarie 2018 8:42

NANA Javra Ordinara - haosul si coruptia institutionalizata, le-ai instalat tu, Basescule cu PDL-eprele, incat Tara este greu curatata de gunoaiele tale. In 2009, cand politistul pedofil actiona la greu, MI era matrasit de Blaga?! sau de alta pdl-epra. Acum, explodeaza nenorocirile comise de tine, Basescule, si de guvernul pdl-puturos. Taci si galagaie niste alcool, Microsoft, ANRP, sute milioane Euro furate din Buget, de tine si borfasii tai.

12 ianuarie 2018 8:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.