Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Contractul pentru achiziția a 227 transportoare blindate Piranha V de la compania americană General Dynamics va fi semnat vineri, de la ora 13.00, la sediul Ministerului Apărării Naționale, în prezenţa ministrului Apărării, Mihai Fifor, a anunțat instituția într-un comunicat.

Guvernul României a adoptat, pe 29 noiembrie, hotărârea prin care s-au aprobat circumstanţele şi procedura specifică aferente primei etape a programului esenţial de înzestrare „Transportor blindat pentru trupe 8×8”, în vederea atribuirii unui acord-cadru de furnizare a 227 de transportoare blindate şi derivate pe platforma PIRANHA 5 şi a suportului logistic iniţial către General Dynamics European Land Systems – Mowag GmbH, menționează MApN.

Integral pe CotidianulComentarii

Pute Oltene fii calm ,muncitorii americani trebuie sa aiba de lucru si de unde daca nu de la noi tarile bogate !!!

11 ianuarie 2018 19:21

Oltean Bataie de joc la adresa bugetului Romaniei, dar si a poporului roman. Chiar nu vede nimeni ca sunt bani aruncati cu lopata pe fereastra ?

11 ianuarie 2018 18:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.