Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul Mihai Tudose a oficializat, miercuri seara, prin iesirea de la Antena 3 razboiul cu liderul PSD Liviu Dragnea. De acum, nu mai exista nici dubii, nici cale de intoarcere. Lupta pentru putere se duce la vedere. Premierul Tudose a lansat un atac la Carmen Dan si Liviu Dragnea care nu mai lasa loc unei eventuale impacari. Pe ministrul de interne l-a acuzat de minciuna iar pe liderul PSD l-a ridiculizat evocandu-l in cea mai umilitoare ipostaza, de umil servitor al sistemului.

Cu marturisirea ca relatia cu Dragnea este doar “institutionala”, premierul Tudose s-a prezentat pentru prima data ca sef de guvern autonom, fara butoane de comanda la seful partidului. A urmat o suita de gesturi de un populism desantat menite sa arate nu atat publicului, cat partidului, cine este noul jupan. A cerut decapitari in politie, a strigat moarte pedofililor, a sters pe jos cu urmasii Regelui si implicit cu Dragnea, l-a anuntat pe Gica Popescu consilier pentru organizarea meciurilor din Campionatul European de Fotbal 2020, a anuntat cu mandrie patriotica noi proiecte de rasunat, umflandu-se ca de obicei in penele nationalismului economic.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.