Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Doi tineri din Arad au născocit o metodă prin care făceau plinul la mașină pe gratis, din PECO, apoi plecau liniștiți în treaba lor.

Cei doi sunt cercetați acum de polițiști din Chișineu Criș, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Cei doi furau plăcuțele de înmatriculare de la autoturisme și le montau la mașina pe care o condueceau, după care alimentau mașina într-o stație de distribuție a carburanților, de unde plecau fără să plătească.

Camerele de supraveghere care înregistrau numarul de inmatriculare ii trimiteau pe politisti la adevaratul proprietar al placutelor de inmatriculare, care n-avea vreo implicare.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Felix-Ocnașu': da', dar io nu o știam - la noi, la Jilava se ciordeau chiloții de pe sârmă, protezele dentare și șpalturile cu capitole din carte, așa că în domeniul carburanților și comburanților nu am dezvoltat competențe relevante pentru CV ... Cu respect, F-O

11 ianuarie 2018 22:18

Metoda nu e deloc inedita (adica noua) E veche si stiuta...

11 ianuarie 2018 15:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.