Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat joi că va da "lămuriri cât de curând" în legătură cu declaraţiile premierului Mihai Tudose la adresa ei.

"În ceea ce priveşte declaraţiile prim-ministrului, voi da lămuriri cât de curând. (...) O să dau lămuriri cât de curând", a spus Carmen Dan, după ce a ieşit din sediul Parchetului General, unde a fost audiată în legătură cu dispozitivul de înregistrare găsit în locuinţa sa.

Integral pe AgerpresComentarii

Este clar ca premierul Tudose este aparatorul PEDOFILILOR. Daca Romania poate fi destabilizata din cauza unui PEDOFIL .......... foarte multe nu mai avem de spus. Dragnea se face vinovat de faptul ca a desemnat doi primministri de KKOA !!!! Ar fi frumos ca politistul pedofil sa fie repus in functia, iar sefii ilui sa fie AVANSATI in grad. TUDOSE = BARBUGIUL O mare RUSINE !!!!

11 ianuarie 2018 21:47

Adevarat va spun voua! Politistul pedofil, Stan, este doar un PION. Adevaratii PEDOFILI sunt cei de rangul lui DESPESCU !!! Oare Stan nu ducea copii la seful politiei DESPESCU?

11 ianuarie 2018 21:37

Un discurs EXTRORDINAR !!!! Felicitari Doamna Minitru !!! Sper , spre binele romanilor, sa nu cedati in acest joc murdar, regizat de un BARBUGIU din Brailita = MAGARUL DE PREMIER -Mihai Tudose.

11 ianuarie 2018 21:19

Un discurs EVTRORDINAR !!!! Felicitari Doamna Minitru !!! Sper , spre binele romanilor, sa nu cedati in acest joc murdar, regizat de un BARBUGIU din Brailita = MAGARUL DE PREMIER -Mihai Tudose.

11 ianuarie 2018 21:18

Mai jos a scris un imbecil lingau al lui Dragnea Sigur baiete, daca esti secretara de scoala la Videle, sigur esti competent sa conduci MAI.

11 ianuarie 2018 21:17

Si daca a fost secretara la o scoala, care e problema? Oarea daca prezenta lenjerie intima, si alte curve politica romaneasca de centru ori de centura ........ erau mai competente? A fi secretara la o scoala trebuie sa ai ceva pregatire

11 ianuarie 2018 21:07

Felicitari Doamna Ministru !!!!!! Romanii cinstiti si corecti va sustin !!!!

11 ianuarie 2018 21:01

Toti nechematii se grabesc sa judece Aveti putintica rabdare ”nene Iancule”. Adevarul nu este de partea celui ce face galagie. Adevarul este de partea celui care face liniste. Premierul are un caraxter si un suflet asemenea configuratiei exterioare. RUSINE Tudose

11 ianuarie 2018 21:00

Carmen Dan nu demisionează. Iese să arunce cu lături în capul lui Tudose. Carmen Dan nu demisionează. Iese să arunce cu lături în capul lui Tudose.

11 ianuarie 2018 20:51

cd Imi voi da demisis cand zice taitorul (fostul) meu, caci acum si-a gasit o taitoare mai tanara.

11 ianuarie 2018 15:15

Carmen Dan: Voi da lămuriri cât de curând Imediat ce imi va dicta d-l Dragnea ce trebuie sa spun.

11 ianuarie 2018 15:03

Carmen Dan Sunt foarte competenta. Sunt din Videle, jud Teleorman si am fost secretara de scoala.

11 ianuarie 2018 14:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.