Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Nici Tudose nu se lasă… Bine, nici ăia din spatele lui nu-l lasă să se lase. Aşa că i-a transmis lui Dragnea, în Moldova, acolo unde se află el, acum, că i-a luat Poliţia şi e gata de război.

Eu nu cred că există cineva în „statul nostru poliţienesc”, care să nu fi înţeles deja că, din scandalul iscat, o parte e pedofilie şi de patru ori mai mult politichie.

Bine, dacă mă întrebi pe mine, eu zic că întâmplarea e despre încă o săptămână de negocieri, nu despre ceva definitiv şi irevocabil. Despescu/conducerea Poliţiei e moneda pe care premierul o dă la schimb, dacă restul lumii se face mai puţin chineză, în zilele care vor urma, vizavi de propunerea sa de restructurare a guvernului.

De fapt, ce vrea Tudose?! Să scape de Dan, de Pop, de Mişa, şi de ăsta nou, de la Ape şi Păduri, ca să-i mai ia lui Dragnea din puteri. Şi, pe urmă, îl aduce pe Ciolacu la Interne, care o să schimbe toată conducerea Poliţiei Române, la foc automat.

Apoi, războiul ăsta plecat de la lifta de agent a fost tras în politic, mai întâi, de d-na Dan.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.