Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o întâlnire cu premierul Mihai Tudose, în biroul premierului, după finalizarea ședinței de Guvern, în debutul căreia, premierul Mihai Tudose a refuzat să-l demită pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu așa cum ceruse Carmencita, ba mai mult l-a și lăudat. Premierul Mihai Tudose a anunţat, miercuri, că i-a cerut şefului IGPR, Bogdan Despescu, ca într-o săptămână să îi prezinte măsurile luate pentru remedierea situaţiei de la nivelul Poliţiei Române, precizând că agentul acuzat de agresiune asupra a doi copii a fost prins în două zile.

Integral pe CurentulComentarii

alegator D-L tudose sa nu uite ca programul de guvernare nu-l face el.el este numit si nu ales si sustinut de coalitia majoritara psd - alde. nu este un guvern dictatorial. guvernul este reprezentantul celor care au votat parlamentul.parlamentul a numit acest guvern .nu tudose.

12 ianuarie 2018 11:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.