Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Comunismul a distrus România în anii `80 nu atât prin ideologie, cât prin prostie. Oricât de rigidă, eronată și brutală era doctrina comunistă față de viul vieții, niște oameni inteligenți și de bună-credință, aflați în posturi de decizie, ar fi putut să-i limiteze consecințele. Niște oameni care să nu aplice aidoma unor automate disperate orice elucubrație slobozită de Ceaușescu.

Or, criteriul principal de selecție pentru elita ceaușistă era prostia. Marea majoritate a guvernanților, de la Constantin Dăscălescu și Constantin Olteanu, până la Maria Bobu, Alexandrina Găinușe sau Susănica Gâdea, constituia o dictatură a imbecililor. A handicapaților oral, vorbind totuși limba română.

Integral pe RepublicaComentarii

v O d-na atat de frumoasa!

11 ianuarie 2018 11:34

Apel la luciditate CTP are dreptate. Cu anii, verbul lui devine tot mai percutant. Se exprima simplu, aerisit. Un excelent comunicator. Si in scriere si in vorbire.

11 ianuarie 2018 10:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.