Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, că îşi doreşte o restructurare a Executivului pentru a reduce birocraţia, numărul actual de ministere fiind prea mare, iar dacă va întâmpina dificultăţi în coaliţia de guvernare înseamnă că ”trebuie să plece acasă”.

”Noi dorim o eficientizare a actului de guvernare. Dorim ca deficitul structural, cheltuielile cu funcţionarea statului să fie mai mici. Şi atunci 24 de ministere e cam mult. Ar trebui să fie mai puţine. Cred că numărul ar trebui să înceapă cu unu. Că sunt 19, dar măcar să înceapă cu unu. Apoi, s-au creat în teritoriu o mulţime de structuri care ţin de acelaşi minister, o mulţime de pui. Mi-aş dori (să fie - n.r.) cam comasate înapoi”, a declarat premierul Mihai Tudose la Antena 3.

Integral pe MediafaxComentarii

Lulu Eu nu stiu ca mai astepti, P L E A C A !!!!!

12 ianuarie 2018 9:23

Grig Ideea este buna, dar....asa a fost si cu referendumul sa se reduca numarul parlamentarilor la 300 si nu s-a ales nimic. In Europa sunt tari dezvoltate si ´cu ministere mai putine, poate luati un exemplu si de la altii.

11 ianuarie 2018 10:05

Tom Sawyer Se trezi, vai, vai, Bădia Mihai, Că ministere sunt multe, Și nu toate sunt de frunte, A crescut Birocrația Și ne-nghite avuția. Mihai hotărî degrabă Ministerele să scadă, Și Coaliția de n-o vrea, Își va da Demisia.

11 ianuarie 2018 9:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.