Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul preşedinte Traian Băsescu îi transmite premierului Mihai Tudose să fie prim-ministru, nu „găinar de Brăiliţa” şi să îi ceară instituţional demisia ministrului de Interne, Carmen Dan.

„A da bătălia cu Dragnea prin umilirea unui ministru nu este demn pentru un prim-ministru. Iar dacă acel ministru este femeie, jocul umilinţei vă descalifică iremediabil. Un prim-ministru are instrumentul instituţional al solicitării de revocare adresată Preşedintelui României”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

El îl îndeamnă pe Tudose să fie prim-ministru, nu „găinar de Brăiliţa” şi să ceară instituţional revocarea lui Carmen Dan, fără să o umilească şi fără să facă jocuri politice pe seama Poliţiei Române. „Fiţi prim-ministru, domnule Tudose, nu găinar de Brăiliţa. Cereţi instituţional revocarea ministrului Carmen Dan şi închideţi jocul. Fără umilirea ministrului internelor, fără jocuri politice pe seama Poliţiei Române. La consecinţele mutării bătăliei politice din PSD pe spinarea Poliţiei Române v-aţi gândit, domnule prim-ministru? Dar tu, Dragnea, te-ai gândit? Nemernicilor, sunteţi în stare să distrugeţi instituţii vitale ale statului în setea voastră de putere”, mai scrie Băsescu.

Integral pe România LiberăComentarii

JARTEAUA, JIGODIA SI TRADATORUL de chioru, joaca la cacealma. Vrea sa-l provoace pe BARBUGIUL , de brailita, sa-i faca pofta. Adica sa-l lase pe DESPESCU pe functie, deoarece acest despescu servesta intereselor unui grup MALEFIC.

11 ianuarie 2018 22:41

CLONȚ de RUBIN Mă, băsescule, încă nu ți-ai dat în folosință galeria de vierme de Basarabi? Ce dracu, bă, nesimțitule, ai uitat de fostul tău prim-ministru cu care te lingeai în cur reciproc avantajos în timp ce tăiați salarii și pensii? Ai uitat câte mârșăvii ai făcut în timpul mandatului tău, măgarule? Vezi ce porc ești?

11 ianuarie 2018 10:28

UNFORGIVEN Cine vorbeste, gainarul gainarilor. Abjectul personaj plange de mila politiei, tocmai el care si-a subjugat toate institutiile de forta ale statului. Nemernic e el, cel care a distrus toate legaturile dintre "institutiile vitale" si poporul pe care trebuiau sa-l serveasca si le-a legat doar de comenzile si interesele lui personale. Trebuiau demisi toti sefii din toate esaloanele care de 8 ani au musamalizat violurile angajatului lor, ca le strica imaginea. Ministra de la interne trebuie sa-si dea demisia imediat daca nu e lasata sa conduca ministerul, ba aud ca cel de la omoruri o acuza ca si-a pus singura microfoane in casa. PS: De ce nu i se aplica si Basescu legea, pentru tot ce a facut ???

11 ianuarie 2018 9:43

Ce-ai fi vrut d-le Basescu sa faca Tudose? Sa-si cheme subalternele la lucru noaptea cu barca? Ce-ai fi vrut d-le Basescu sa faca Tudose? Sa-si cheme subalternele la lucru noaptea cu barca?

11 ianuarie 2018 9:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.