Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fiind persoana privată din România care a avut cele mai multe procese contra unor marcanți membri PSD sau afiliați de ai lor externi (de la Miron Cozma în 1993 la Rodica Stănoiu în 2004 mi-au intentat procese de calomnie, întîi în penal, pe urmă, după dezincriminare, în civil) și singura care a dat în judecată PSD în același scop (departamentul de comunicare, prin purtătorul de cuvînt, la acea vreme un partid nu putea fi chemat în instanță), am un vechi fotoliu de lojă pentru observarea reformei din acest partid. Cum firme de relații publice care lucrează pentru partide concurente și care posedă televiziuni ca proprietar organizează zilele astea zeci de talkshow-uri ca să sape o groapă între Dragnea și Tudose (dacă nu iei parte, nu e bine, dacă iei, devine și mai clar și mai penibil care e agenda), iar agenții descoperiți de prin presă (că semnează sindicaliști, consultanți politici, critici de teatru) sunt numai cu daddy în gură și misiunea de a prezenta slăbirea lui Dragnea ca mîntuirea neamului, îmi permit să întreb și eu, în offside dar clar. Cum cîștigăm noi, partidul bunei guvernări ceva din agitația asta? Și ce cîștigăm? Că am pus sute de pesediști pe liste negre din 2004 în 2016, și nu mi s-a părut în 2016 că văd mare progres, că nu se poate numi progres că marii baroni ca Hrebenciuc, care totuși mai făcea cîte ceva, cumpăra liniște de la unguri și unitate pentru frontul pro-integrare UE, au dispărut, locul lor fiind luat de baroni mai mici, care își fac vacanțele în Maldive, nu pe Coasta de Azur? Sau e progresia Mircea Geoană / Victor Ponta / Liviu Dragnea vreo linie de evoluție care mi-a scăpat mie?

Hai să ne uităm mai sistematic.

Persoana-cheie în PDL zilele astea se numește Niculae Bădălău, secretarul general, din cauza poziției sale strategice. Promovat de Dragnea, sunt șanse să îl lase la greu, majoritatea românilor, ce să mai spun de pesediști, așa ar face. Dar ne-ar ajuta pe noi asta cu ceva, e el vreun apărător al independenței justiției, etc? Vedeți o biografie făcută de România liberă, aici.

Integral pe Romania CurataComentarii

Ce spune gusata asta? ca sa nu mai spun de preturi crescute enorm la oua, unt, ulei, etc.

11 ianuarie 2018 9:22

Ce spune gusata asta? 0 km de autostrada, fiscalitate devenita imposibila pt firme, taxe noi pentru firmele mici, etc.

11 ianuarie 2018 9:09

Buna guvernare? Păi buna guvernare n-o să căștige nimic, România n-o să căștige nimic, iar lupta de clasă din partidul împuțit PSD se va accentua la superlativ, iar boborul speră ca toată șleahta de la conducerea PSD-ului să se măcelărească în așa hal, încât la final numai câțiva învingători vor părăsi sediul partidoiului cu buzunarele pline de beregățile invinșilor. Ultima guvernare a PSD-ului care a fost cea a plagiatorului felcer în drept tagma cum laudae Victor Viorel Ponta a ruinat România înglodând țara-n datorii externe naționale publice de alte 30 de miliarde euro în numai 3 ani de guvernăreală-n bătaie de joc, care la vremea cănd s-a terminat a fost apreciată de actualul șef de șatră al PSD Liviu Dragnea ca o guvernare bună. Asta după optica de orbete chior a lui Dragnea, care a văzut probabil că la capitolul ruinării României, Ponta îl depășise pe campionul precedent Traian Băsescu cu 10 miliarde euro. De ce Traian Băsescu? Păi Traian Băsescu a fost și președinte și premier, că sărmanul Emil Boc era numai cu numele, așa cum acuma e Tudose. Deci buna guvernare PSD de acum va trebui decisă cât de rea a fost, după cifra cu care va mai crește datoria externă națională publică a guvernului care e a României, calculată și plătită pe cap de locuitor. Cam asta e!

11 ianuarie 2018 0:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.