Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 5 au acuzat agentii Sectiei 18 din Capitala ca ar fi ascuns calitatea de politist a lui Eugen Stan si au propus clasarea cauzei in cazul unei plangeri de agresiune sexuala depusa de o femeie in 2016 impotriva barbatului, arata un comunicat de presa, citat de Mediafax. Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) a anuntat ca a preluat si dosarul Parchetului Judecatoriei Sectorului 5, constituit in urma unei plangeri din 2016, pe care, initial, Sectia 18 de Politie a vrut sa-l claseze.

Pe 10 decembrie 2016, la Sectia 18 Politie din Capitala a fost inregistrata o plangere formulata de o femeie impotriva lui Eugen Stan, iar politistii au inceput, in aceeasi zi, urmarirea penala in rem pentru agresiune sexuala. In timpul cercetarilor, agentii Sectiei 18 au cerut imaginile de pe camerele de supraveghere din zona unde a avut loc agresiunea.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.