Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat miercuri că "guvernarea eurounionistă" comite "abateri grave de la principiile democratice şi ale statului de drept", după ce preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a semnat decretele de numire în funcţii a noilor miniştri.

"Guvernarea eurounionistă înţelege că se poate menţine la putere doar prin abateri grave de la principiile democratice şi ale statului de drept. Este condamnabil că aceste derapaje ale guvernării sunt susţinute de Curtea Constituţională. Miniştrii numiţi azi sunt lipsiţi de legitimitatea cuvenită şi vor intra în funcţie cu prezumţia vinovăţiei pentru modul în care au fost învestiţi. Dar şi pentru modul în care s-au manifestat în celelalte guvernări corupte", a spus Dodon într-o postare pe contul de Facebook.

Integral pe MediafaxComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul IGOR 7/4 Hristos 7, Ilie 4; I.GOR. I-Ilie, GOR-Georgeta. Ilie și Georgeta. Georgeta a fost mama mea (1955-2004); DODON 5 IISUS 5, MARIA 5; Dodon 8 ILIE 8; D.O.D.ON. D-Dumnezeu, O-Oameni, D-Drept, ON-Ordine. Oamenii după ordinea Dumnezeului Celui Drept.

12 ianuarie 2018 18:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.