Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Livrările combinate de gaze naturale către Ucraina ale companiilor europene precum Eni SpA sau Uniper SE vor fi mai mici cu aproximativ un miliard de dolari în acest an, după ce un tribunal din Stockholm a cerut Ucrainei să reia o parte din importurile de gaze din Rusia, după o pauză de peste de doi ani, transmite Bloomberg.

Companiile din Uniunea Europeană au început să vândă gaze naturale Ucrainei în 2013, iar această nouă piaţă a contracarat o parte din scăderea cererii interne.

Integral pe CapitalComentarii

Tredarii? Sau tredării? Că de trădători nu poate fi vorba. Curul jurnalistic de la Capital o englezește-n mă-sa că sună mai modernist, mai sofisticat, sau poate mai sofisticăcat. Mortăciunea aia de autor al acestui articol, are impresia că dac-o englezește e superior tagmei din care face parte. Că dacă zicea pe românește distribuitorii sau comercianții, îl apuca strechea. Idioții din presa românească au adoptat o metodă tâmpită și idioată de a englezi cuvintele fără a le mai traduce pe românește, unde au cu totul alt înțeles, dar măcar dac-ar fi scrise sau vorbite pe românește, măcar ar suna așa cum scrie la carte cu înțelesul lor antentic. Băi idioților, mai bine încercați măcar să scrieți și să vorbiți corect românește. Tu-vă-n gură de imbecili!

11 ianuarie 2018 6:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.