Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Medicul Mihai Lucan a depus, prin intermediul avocaţilor, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, o plângere penală pe numele deputatului USR Emanuel Ungureanu, pe care îl acuză de compromiterea intereselor justiţiei, în dosarul instrumentat împotriva sa de DIICOT.În plângerea depusă de medicul Lucan la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), Emanuel Ungureanu este acuzat că a dezvăluit intenţionat şi în mod tendenţios jurnaliştilor informaţii trunchiate, pentru a crea o "presiune mediatică asupra instanţelor de judecată" şi ca să "asigure succesul acuzării", spun surse judiciare.

Integral pe MediafaxComentarii

Vasile ANUL ÎN CARE HOȚII SE RĂZBUNA CU AJUTORUL PSD !!!

10 ianuarie 2018 15:42

IO Intrebare pt usr-istul Ungureanu demascator si pt altii ca jigodia asta usr-ista: aveti rinichii bolnavi, sunteti pe moarte, in dureri cumplite. APELATI LA DR. CHIRURG LUCAN SAU LA FIUL ACESTUIA CHIRURG, sau, va asteptati sa va opereze un derbedeu ca Ungureanu, sau alt usr-ist fara meserie, bun-la- nimic?! USR= Bolsevicii demascatori ca manie proletara !

10 ianuarie 2018 13:27

Tupeu maxim! Asta-i de-o mitomanie nemaivazuta! Probabil ca se vedea indreptatit la toate toate grozaviile care ies acum la iveala.

10 ianuarie 2018 11:35

Bolnavul Lucane este o vorba, cea mai buna aparare este atacul ! Toate acuzatiile aduse de deputatul Ungureanu sunt bazate pe fapte. Ca medic ai uitat de juramantul lui Hipocrate.

10 ianuarie 2018 10:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.