Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cea dea 40 -a ediţie a Raliului Dakar a ajuns la a 4-a dintre cele 14 etape programate, iar Emanuel Gyenes, pilotul Autonet Motorcycle Team se află pe locul 33 în clasamentul general. Pe 9 ianuarie s-a concurat în bucla San Juan de Marcona, 330 de km de probă specială, dintre care 100 de km în unele dintre cele mai înalte dune de pe Terra ajung la altitudini de peste 2.000 de m.

Luni, 8 ianuarie, caravana Dakar-ului a continuat să meargă către sudul statului Peru, ajungând în San Juan de Marcona, orăşel în jurul căruia se concrează în etapa de astăzi.

Emanuel Gyenes #28: „A treia zi a fost una destul de lungă (296 km de probă specială). Traseul a fost mai rapid decât cel din ziua a doua, cam 40 -50% a fost la fel ca cel din etapa a doua doar că l-am parcurs în sens invers. Nu am putut să îmi măresc ritmul, am terminat pe 35, dar asta şi pentru că am pierdut timp cu găsirea unui waypoint (punct GPS). A trebuit să mă întorc cam un km, pentru că deşi am fost aproape de el nu s-a marcat şi ca să evit o penalizare am revenit în zonă. Apoi m-au ajuns din urmă trei concurenţi şi am mers împreună cei 100 de km, câţi mai erau până la finiş. În dune a fost destul de dificil pentru că a început să se încălzească şi nisipul s-a făcut foarte fin. Mă bucur că sunt aici şi am să încerc să măresc ritmul în Bolivia. ”

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.