Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Pe tot parcursul zilei de ieri, am fost cu toții bombardați cu informații zise de maximă importanță, primite de felurite organe de presă, bineînțeles “pe surse”. Toate legate de ce se mai întâmplă cu cel mai pare partid al țării și cu liderii lui aflați, pesemne, în stare de beligeranță.
Unele știri vorbeau despre faptul că la Comitetul Executiv programat a avea loc după orele amiezii se va da o luptă pe viață și pe moarte între Dragnea și premierul Mihai Tudose. Se invoca chiar iminența unui puci ce îl va scoate din joc definitiv pe Liviu Dragnea care va trebui de acum încolo să își rezolve pe cont propriu, adică fără sprijin de la Parlament și de la partid, imensele lui probleme din justiție. Se sduceau deopotrivă în discuție masive dezertări spectaculoase din tabăra lui Dragnea, printre cei care au luat-o la goană spre a-l strânge în brațe pe premier aflându-se însăși ministresa Olguța ot Craiova și al său iubit, de abia întorși cu forțe proaspete dintr-o vacanță cubaneză. Vechiul și de nimic învinsul baron de Vrancea Marian Oprișan dădea și el semnale ce păreau care de care mai îngrijorătoare pentru partida Dragnea. Am aflat chiar că se învârtea în jurul sediului guvernului.
Știrile acestea cum nu se poate mai îngrijorătoare pentru Dragnea-Trei Dosare și acoliții lui au fost contracarate de cei din tabăra adversă prin citarea sociologului de partid Marius Pieleanu. Care ne asigurase preventiv încă de duminică seara că mai-marele social-democrației din România se ține pe mai departe foarte bine în șa și că de la precedentul Comitet Executiv Național nu s-a întâmplat nimic semnificativ în PSD. Drept pentru care nu am avea vreun motiv nici să ne așteptăm la cine știe ce vărsări de sânge, nici la solicitări ferme de demiteri din guvern, nici la restructurarea acestuia.

Integral pe Contributors.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.