Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Producătorul de camere video sport GoPro, prezent şi în România cu un birou, se tranzacţionează pe bursa de la New York în scădere chiar şi cu 20% faţă de şedinţa precedentă după ce compania a anunţat că se aşteaptă la vânzări în trimestrul patru mai mici decât cele previzionate, va concedia 250 de angajaţi şi se va retrage de pe segmentul fabricaţiei de drone, potrivit presei internaţionale.

GoPro, ale cărei camere şi drone sunt utilizate în cea mai mare parte de “dependenţii de adrenalină”, a redus preţurile camerelor Hero6 la 399 de dolari pe bucată de la 499 de dolari şi a anunţat că acest lucru va afecta vânzările cu 80 mil. dolari în trimestrul patru, potrivit agenţiei de presă Thomson Reuters. Compania se aşteaptă acum la vânzări de 340 milioane de dolari, faţă de estimările iniţiale din noiembrie de 470 milioane de dolari.

Integral pe Ziarul Financiar