Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Globurile de Aur reprezintă primul eveniment cinematografic de anvergură al anului, dar și un pretext pentru actrițele care se întrec în alegerea celor mai extravagante și îndrăznețe ținute. În ciuda faptului că prezența la eveniment a impus un cod vestimentar bazat pe culoarea neagră, vedetele au găsit o modalitate de a fi la fel de provocatoare chiar dacă au purtat nuanțe sobre. A fost, cu siguranță, seara rochiilor transparente, cu decolte generos și a accesoriilor opulente.

Actrițele de la Hollywood au ales să poarte haine negre, simbolizând solidaritatea față de mișcarea #metoo, declanșată în urma acuzațiilor de agresiune aduse producătorului Harvey Weinsten, dar nu au renunțat la decolteu și la expunerea picioarelor sau la tocurile de o înălțime amețitoare, informează Daily Mail. Una dintre cele mai îndrăznețe ținute a fost cea a actriței Kate Hudson. Vedeta, în vârstă de 38 de ani, a îmbrăcat o rochie neagră, care nu i-a ascuns mai deloc bustul. Ținând cont că alegerea vestimentară a fost cea a unei rochii transparente, ea nu a purtat sutien, dar a optat pentru un lănțișor care să distragă atenția.

Integral pe Click!Comentarii

ariciul Adica noaptea dezvelirii hoiturilor pline de parfumuri,pomade ,culori si duhori.Oare astia se duc acolo pentru.....premii?Globuri ,statuete ,ursi ...palme de aur?ori se duc .....asa ca sa-si clateasca si ei ochii??Cine duce lupta cea buna ....va primi o cununa nepieritoare si care nu se vestejeste,hotii nu o fura si rudele nu o ravnesc toti dupa ce ai dat ortu popii.Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu in tot lucrul bun ce dorim al face,iar cine cauta slava lumii,...sa aiba parte de ea.Cat traieste.

8 ianuarie 2018 11:35

apolitic deci ca forma de protest impotriva agresiunilor sexuale... se imbraca ca niste traseiste de lux?

8 ianuarie 2018 11:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.