Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deși televiziunile și internetul rulează continuu imaginile camerelor de supraveghere în care apare destul de clar pedofilul din Drumul Taberei, au trecut 3 zile de la agresarea sexuală în lift a celor doi copii și individul nu a fost prins. În cazul fericit în care, totuși, polițiștii îl vor captura, cred că sunt de pus câteva întrebări, stimați Republicani.

1. Ce pedeapsă considerați că ar trebui să primească pedofilul? Dar pedofilii, în general?

2. Ce ar trebui să li se întâmple parlamentarilor care vor ca imaginile video să nu mai poată fi folosite ca probe în anchetă?

Integral pe RepublicaComentarii

nae Cand va intelege acest rechin de rahat , ingamfat si rautacios , ca vremea lui a trecut si ca lumea nu mai vrea verdicte impuse de asemenea imbecili !

8 ianuarie 2018 9:31

NERO CTP-ule te-ai ramolit de tot ! Probele video sunt acceptate in Tribunal, dar, confirmate de expertul informatician numit de intanta. Idem SUA, Anglia, Franta, etc. - ar fi suficient, pt documentarea ta CTP-ule, sa urmaresti filmele americane. Pedeapsa pt pedofili, a incasat-o, deocamdata, dr. din PNL, care a afirmat public, ca pedofilii sunt niste homosexuali nenorociti. Perversii nu mai pot fi pedepsiti aspru, deoarece imediat, UE aplica sanctiuni Romaniei pt "discriminare", bla, bla. In UE si SUA, Parlamentele sunt pline de homo, lesbi, pedofili, si alti asemenea perversi care fac Legile. CPT-ule, imbatranesti urat si prost....

8 ianuarie 2018 9:24

Tom Sawyer CTP, esti prost sau faci pe prostul? E vorba de dovezi în justiție, adică dovezi la Tribunal, la Curte sau unde se judecă dosarul! Nu e vorba de probe în anchetă! În anchetă se uzează de aproape orice mijloc, pentru a strânge dovezi.

8 ianuarie 2018 9:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.