Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Dorin Chirtoacă a declarat, vineri, că situaţia sa se aseamănă cu cea a liderului opoziţiei din Rusia, Alexei Navalnîi, în contextul în care o instanţă din Republica Moldova a decis ca primarul suspendat al Chişinăului să rămână pentru încă 30 de zile sub control judiciar, relatează Deschide.md. ”Astăzi a fost o acţiune inutilă pentru că este fără sens să venim odată la 30 de zile şi să prelungim nu ştiu ce. Treptat, treptat ne îndreptăm ca în cazul Navalnîi contra Rusia. Cam aşa văd eu lucrurile”, a afirmat Chirtoacă.

Declaraţiile primarului suspendat al Chişinăului au fost făcute după ce o instanţă din Republica Moldova a decis prelungirea pentru încă 30 de zile a controlului judiciar impus lui Chirtoacă. Potrivit deciziei, acesta nu poate părăsi municipiul Chişinău.

Integral pe MediafaxComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul DORIN 5 IISUS 5, MARIA 5; Dorin 8 ILIE 8; D.ORIN. D-Dumnezeu, ORIN-România. Dumnezeu din România; Chirtoacă 14 MARIA 14; CHIR.TOACĂ. CHIR-Christ, TOACĂ. Toaca Lui Hristos.

10 ianuarie 2018 17:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.