Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Să fie chiar Doina pana cu care va fi crăpată „unitatea de monolit” a PSD?! Totul e posibil, în funcţie de forţa cu care taberele pesediste se vor arunca una asupra celeilalte, în apropiatul CExN. Cert este că, deja, fostul ministrul al Apelor şi Pădurilor nu a premeditat nimic din tot ce pare că se va întâmpla. Plecarea Doinei Pană din guvern este, evident, ocazia şi nu cauza reîncordării muşchilor unor persoane importante din Kiseleff: de o parte, Mihai Tudose, săgeata gata să fie slobozită din arcul încordat al camarazilor din spate; pe de alta, Liviu Dragnea, simbol al mitului aflat în imponderabilitate, înconjurat de toţi cei care nu vor să rămână pe mâna lui Tudose.

Strategia „aripii premier” pare să fie aceea prin care i se va tăia lui Dragnea din puteri; anume, îndepărtarea unora dintre miniştrii prea apropiaţi lui, postaţi actualmente, în coastele lui Tudose.

Integral pe GândulComentarii

Adevarul gol golut P$D recurge la postaci din ce in ce mai handicapati, adevarate fecale.

7 ianuarie 2018 4:34

alupigus precizare : decat sa le sugeti kara!

6 ianuarie 2018 18:12

alupigus Bai anal-istilor de cacat , nu veti putea deocamdata sa le sugeti kara la pesedisti ! Nu se va rupe !

6 ianuarie 2018 18:10

@@Valentin Francu Probabil ca sti tu ce vb, tocmai ai scapat din camasa de forta si tzup la calculator cu tampenia. Dar inteleg iti plateste PSD-ul "vacanta" daca mai pui si tu un comentariu de idiot din timp in timp pe forumuri.

6 ianuarie 2018 17:35

@Valentin Francu Vali, ia-o mai usurel, ca te-mbraca aia de la psihiatrie in camasa de Fortu! O solutie ar fi sa te angajezi in Stat Islamic ca sa poti taia beregati cu cosorul dupa pofta!

6 ianuarie 2018 9:10

Intrebare legitima Bai om cu creier care pute, si partidele istorice s-au tras din P$D, fututi mortii ma-tii de retardat?

6 ianuarie 2018 2:31

Pute Bai baietica ,ce unitate ,te anunt ca mai toate partidele s-au tras din PSD dar nu,nu-ti fa probleme ,mananca ce ai ca tema !!

5 ianuarie 2018 22:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.