Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Efectele negative ale umidității vor fi simțite din ce în ce mai mult pe măsură ce temperaturile cresc și vor îngreuna traiul în multe regiuni ale lumii, conform unui nou studiu.

Numeroase regiuni de coastă sau cu climă umedă, cum ar fi nordul Indiei, sudul SUA, Africa centrală și de vest sau Amazonul, vor fi afectate de temperaturi tot mai greu de suportat, pe fondul unei umidități din ce în ce mai accentuate.
Sute de milioane de oameni ar putea fi afectați

Autorii studiului au măsurat temperaturile termometrului umed, care determină efectele combinate ale umidității și căldurii. Acestea pot fi măsurate cu ajutorul unui termometru cu elementul termosensibil înfășurat într-o pânză umezită.

Cercetătorii au descoperit că până în 2070 temperaturi excesive care acum sunt înregistrate doar o dată pe an se vor înregistra mult mai des. În unele zone din tropice se estimează de la 100 la 250 de zile pe an în care umiditatea și căldura vor deveni insuportabile.

Integral pe GândulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul The Weather 3/7 God Jesus 3/7; Weather 16 Jesus Christ 16; THE Weather 25 Elijah Tishbite 25; THE WEATHER 32 ELIJAH TISHBITE 32; W.EA.THE.R. W-White, EA-Elijah, THE-Tishbite, R-Red. Jesus Christ and Elijah Tishbite in white and red. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care vremea e creată pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit. Albul și roșul sînt culorile principale din Casa Raiului. Alte date despre vreme publicate în Mass-Media sînt eronate.

5 ianuarie 2018 15:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.