Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Este o zi importantă, un moment de maximă responsabilitate pentru membrii CSM, atât pentru cei care vor vota, cât şi pentru cei care vor candida, şi eu am convingerea că ne-am gândit cu toţii că obiectivul cel mai important este apărarea independenţei magistraturii într-un context destul de complicat", a afirmat Lazăr, la sosirea la CSM.
Întrebat cum vede incertitudinea din Legislativ pe tema modificării legislaţiei penale, şeful Ministerului Public a replicat: ''Nu discutăm despre Parlament''.


Comentarii

Privire de vitzel! Pe asta, si de-ar fi frumos, privirea timpa si zambetul tembel te-ar avertiza ca nu are vreo treaba cu subtilitatile stiintei dreptului. A fost pus insa in functie cu mare subtilitate! Cu el acolo, poti fi sigur ca nu vei avea parte de surprize neplacute si ca va executa ordinele intocmai si la timp. Afirmatia este facuta din unghiul sefilor care l-au pus.

8 ianuarie 2018 14:11

v MUIE SRI, MUIE SIE, MUIE ANAF, MUIE DNA, MUIE ROMANIA!

8 ianuarie 2018 8:52

Adevarul gol golut Pe ratardat il recunosti dupa faptul ca ataca pe oricine si pe toata lumea. Avis ratardatul 7 ianuarie 2018 18:34

7 ianuarie 2018 20:29

Adevarul gol golut Pe retardati ii recunosti dupa majuscule.

7 ianuarie 2018 18:34

sistemul mafiot format din PRESEDENTIE SRI, DNA PARCHETUL GENERAL este capabil sa-si TRADEZW POPORUL, DOAR PENTRU A DETINE PUTEREA !!!!

7 ianuarie 2018 18:19

Intrebare legitima Bai mircea, agramatule psd-ist, scoala cand ai de gand sa faci?

6 ianuarie 2018 19:48

mircea eteteee ca tractoritu sa pricepe la spalat penali si slugarit ca Iohannis,Basescu si clanul Lazurca

6 ianuarie 2018 17:31

mircea eteteee ca tractoritu sa pricepe la spalat penali si slugarit ca Iohannis,Basescu si clanul Lazurca

6 ianuarie 2018 17:31

CETATEAN Potaia asta de Lazar, numai tinuta si comportament de Procuror general al Romaniei, NU are ! Latra ca un latrau ce este, priponit la gardul lu' Johanis. N-auzim din gura potaii de Lazar - o vorba inteleapta, o fraza coerenta, nimic, decat latraturi de potaie legata la gard. Ca si Ciolos, starpitura hoatza. Toti oamenii lu' Johanis.

6 ianuarie 2018 13:35

v Lazar, un om vandut democratiilor vestice, UE, SUA, Comisiei de la Venetia, etc. Huoo!

6 ianuarie 2018 9:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.