Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Popularul cabotin Al. Arșinel s-a dus la biserică să aprindă o lumânare pentru M. Lucan, traficantul de vieți pe euro care își spune doctor. Poate că doctor ca aceia din lagărele naziste, care îi triau pe cei ce își așteptau moartea.

Al. Arșinel nu s-a dus să aprindă o lumânare pentru nearșineii săriți la transplantul renal ca să-și facă M. Lucan transplantul penal, îngrășând caracatița monstru crescută în clinica lui particulară.

Integral pe RepublicaComentarii

@Ion Pop de ce nu dai link-ul? https://republica.ro/umilirea-fermierului-care-a-incercat-sa-obtina-zbani-de-la-ue-pentru-un-solar-de-capsuni-sau-de-ce-are

5 ianuarie 2018 16:49

solo Asa-i Romania impartita in doua. Unde e dreptatea? La mijloc! Fara dor si poate ca acest doctor este un excroc notoriu care si-a rotujit averea pe suferintele altora. Intrebarea mea este: Oare nu avea suficienta avere, chiar daca nu-si impovora sufletul cu unii tineri disparuti prin simplu fapt ca nu si-a putut stapani lacomia? Sigur avea destula avere, dar tocmai lacomia l-a impins mai departe, mai departe.... spre tot felul de nedrepati si asa cum s-a spus se credea un mic (mare) Dumnezeu. Calitatea lui de doctor, n-o pot contesta, desi sunt sigur ca-n conditii similare, create in alte spitale, ar fi putut sa apara alti 10-20 de doctori la fel de buni, dar asa-i la noi de ce sa fie atatia? Sa plece? Calitatea umana este a unui jeg ordinar care n-are ce cauta intr-un asemenea sistem.

5 ianuarie 2018 16:36

Cititi despre nesimtirea functionarilor romani. Umilirea fermierului care a încercat să ia „bani de la UE” pentru un solar de căpșuni sau de ce are România rușinosul procentaj de 2% absorție a fondurilor europene. republica.ro

5 ianuarie 2018 15:42

Serban Nicolae Ionut, imi placi enorm. Te-as fute-n cur nonstop.

5 ianuarie 2018 13:37

Ionut CTP, nu-ti crapa obrazul de rusine, nesimtitule? Lingator de clante ordinar.

5 ianuarie 2018 12:52

Bolnavul Degeaba ne certam noi postacii, sistemul ticalosit a pus stapanire pe toate nivelele in Romania. Acest Lucan a uitat de juramantul lui Hipocrate !

5 ianuarie 2018 11:54

Scarbit Olimp, gaozar pestifelic, ce le-ai spune famiilor date afara din clinica dr-ului Mengele?

5 ianuarie 2018 11:31

OLIMP Dr. chirurg de inalta clasa Lucan, a salvat mii de vieti. Care vieti de oameni, nu ar fiavut ce sa faca cu banii, daca ar fi fost morti si ingropati. Nebunul de serviciu - CTP-ul inutil societatii si lui-insusi, loveste ca nebunul de la Metrou, in dr. Lucan, care, a inviat mortii si i-a redat familiilor si societatii. Bai, nebunule de CTP, imbatranesti urat si inutil..

5 ianuarie 2018 11:00

Stan Păţitul Crocodilul cheliosface şi el spume să arate că este la modă. M-ai decepţionat dle CTP. Săriţi cu toţii la gâtul doctorului Lucan. Să vedem când şi unde va mai fi unul ca el. Numai bine.

5 ianuarie 2018 9:51

Serban Nicolae Je, imi placi enorm. Te-as fute-n cur nonstop.

5 ianuarie 2018 9:23

Je Bai CTP, ce l.ai mai fi pupat in koor daca aveai nevoie de el si tu, asa ca mai usor cu Mengele si lasa istericalele ca toti fac la fel si pierd orice masura in lacomia lor crezandu-se Dumnezeu. Cum de altfel de crezi si tu, cu dreptatea absoluta.

5 ianuarie 2018 9:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.