Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Regizorul Rian Johnson va începe să filmeze noua sa trilogie originală din universul "Star Wars" în luna iunie a acestui an, în Argyll, Scoţia, relatează marţi site-ul geektyrant.com, care citează un site scoţian de ştiri.

"Aşa cum este obiceiul cu orice producţie Star Wars, filmul este învăluit în secret dar vor să filmeze în jurul unui drum major. Alte filmări au fost planificate pentru alte regiuni ale ţării", a declarat o sursă pentru site-ul scoţian citat, dailyrecord.co.uk.

Tot ceea ce se ştie în prezent despre noua trilogie este că va fi complet "separată de saga Skywalker", iar Johnson va introduce noi personaje dintr-un colţ al galaxiei care nu a fost "vizitat" de filmele Star Wars. De asemenea, s-a confirmat că aşa-numiţii cavaleri Jedi ai vechii republici nu vor apărea în acţiune.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

ariciul Va pierdeti pe drum.Nu o lungiti pana la exasperare fiindca.....nu merge.Deja e prea mult.e ca atunci cand faci dintr-un vin bun ,mana a doua,a treia,apoi speli drijdia de pe butoasie si o faci tuica apoi clatesti butoaiele si ti se pare ca si apa aia un pic colorata ar fi buna de ceva ,apoi vine vinul NOU,care nu are nimic de a face cu spatura de butoaie.e cu totul altaceva.

3 ianuarie 2018 10:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.