Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Filmul "Star Wars: The Last Jedi", al optulea lungmetraj din franciza "Războiul stelelor", se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru a treia săptămână consecutiv, cu încasări de 52,4 milioane de dolari în week-end şi 517,1 milioane de dolari de la lansare.

''Star Wars: The Last Jedi" a depăşit pragul de un miliard de dolari încasări în cinematografele din lumea întreagă, de la lansare, fiind cel de-al patrulea titlu lansat în 2017 care trece de această limită după ''Beauty and the Beast'', ''The Fate of the Furious'' şi ''Despicable Me 3'', potrivit Reuters.

Pelicula, regizată de Rian Johnson, îi aduce faţă în faţă pe enigmatica eroină Rey (Daisy Ridley) şi pe maleficul Kylo Ren (Adam Driver), marcând ultima apariţie pe marele ecran a interpretei personajului Prinţesa Leia, regretata actriţă Carrie Fisher, care a murit la vârsta de 60 de ani, în decembrie 2016.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.