Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actorii Draga Olteanu Matei şi Mircea Albulescu au, începând de sâmbătă, câte o stea pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Bucureşti.Cei doi au mulţumit cu emoţie publicului pe care l-au slujit întreaga lor carieră şi graţie căruia se pot bucura de această onoare. "După Dumnezeu, vă mulţumesc tuturor, cei care aţi venit aici şi cei care nu sunt aici, pentru că datorită dumneavoastră eu am fost actriţă, m-am străduit din toată inima să vă bucur şi să vă susţin starea de bine", a spus Draga Olteanu Matei, menţionând că atât cât va fi în viaţă va face, în continuare, acelaşi lucru.

Mircea Albulescu a desluşit celor prezenţi tâlcurile unei întâlniri cu un o persoană de vârsta sa, care i-a cerut să-l iniţieze în arta actoriei pentru că "îşi dorea să trăiască şi alte vieţi" a declarat că acum înţelege "ce a vrut să spună acel domn". "Iată sute, dacă nu chiar mii de alte vieţi, care stau aşternute, aici, la picioarele dumneavoastră", a spus marele actor.
Integral pe Agerpres