Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Canalul TV Russia Today a publicat un filmuleţ propagandistic cu ocazia sărbătorilor de iarnă în care Moş Crăciun apare luat ostatic de Moş Gerilă, omologul rus al lui Moş Crăciun.
Acţiunea clipului are loc „undeva în SUA“. Potrivit poveştii din Ajunul Crăciunului, un băieţel îl aşteaptă pe Moş Crăciun, pregătindu-i biscuiti si lapte. Apoi se trezeşte şi merge să caute daruri sub bradul de Crăciun. Dar, surpriză: lângă pomul împodobit îl găseşte pe Moş Crăciun legat fedeleş de omologul său rus, Moş Gerilă. Apoi, pe ecran apare mesajul: „Am fost lovit de Crăciun. Hackerii ruşi“. În continuare, Moş Gerilă îl felicită pe băiat cu ocazia Anului Nou, nu cu ocazia Crăciunului şi îi cere să recite o poezie. Copilul cu accent puternic încearcă să citească în limba rusă un poem faimos "Despre patrie", care începe astfel: "Am aflat că am o familie mare". Videoclipul a devenit în scurt timp viral.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.