Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

În anul 1997, Emil Mătăsăreanu, împreună cu Larry Phillips Jr, a dat o spargere la o bancă din Los Angeles. Aceştia au fost încolţiţi de către 300 de poliţişti, însă au reuşit să părăsească bancă pentru că erau înarmaţi cu arme de asalt, în timp ce agenţii aveau pistoale. Cei doi bandiţi au fost însă anihilaţi de trupele SWAT.

Emil Mătăsăreanu s-a născut la data de 19 iulie 1966, la Timişoara. Acesta a fost supraponderal şi avea dureri de cap din cauza epilepsiei. Pe când avea vârsta de opt ani, părinţii săi au luat decizia de a se muta în Statele Unite ale Americii. În anul 1974, familia Mătăsăreanu avea să se stabilească în Los Angeles, California. Micul Mătăsăreanu a avut o viaţă grea la şcoală. Ceilalţi elevi îl agresau adesea din cauza greutăţii sale şi a accentului. După divorţul părinţilor, adolescentul a fost arestat în mai multe rânduri din cauza infracţiunilor pe care le-a făcut. În anul 1983, Mătăsăreanu s-a înscris la Facultatea de Inginerie Electronică din cadrul Institutului de Tehnologie De Vry. Acolo a fost şi locul unde românul a reuşit să-şi facă primii prieteni.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.