Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ryan Gosling a mărturisit că întreaga copilărie i-a fost influenţată de femei şi de aceea a fost mereu în contact cu latura sa feminină.

Starul din "Drive" a declarat că era "singurul bărbat din casă" după divorţul părinţilor, că a luat lecţii de balet, iar eroul copilăriei sale a fost sora sa.

"Gândesc ca o femeie, cred. Am fost crescut de mama şi de sora mea. Şi simt că nu aş şti cum să gândesc altfel. Sora mea a fost cel mai bun prieten al meu şi eroul meu, în copilărie. Pentru că mi-am făcut studiile de acasă, nu aveam mulţi prieteni şi am luat cursuri de balet, care erau frecventate întotdeauna doar de fete. Toate aceste lucruri au avut un efect asupra creierului meu", a declarat Ryan Gosling.

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" şi " The Ides of March" fiind apreciate de critici.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.