Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Presedintele moldovean Igor Dodon a scris joi, pe pagina sa de Facebook, ca, daca ar fi avut imputernicirile necesare, l-ar fi declarat demult pe Traian Basescu "persona non grata in Republica Moldova", el sustinand ca fostul presedinte al Romaniei "promoveaza deschis o propaganda de lichidare a statului nostru".

Postarea integrala a lui Igor Dodon:

Sa fi detinut imputernicirile necesare, demult il declaram pe Traian Basescu persona non-grata in Moldova si ar fi fost o decizie corecta, or acesta promoveaza deschis o propaganda de lichidare a statului nostru, actiune intolerabila pentru orice tara.

Integral pe HotnewsComentarii

CLONȚ de RUBIN Cum-cum?!? Băsescu, mare și consecvent iubitor de Moldova, declarat persona non grata? Hai, mă Dodonule, nu mai face glume din astea, care-l pot afecta emoțional până și pe nesimțitul de băsescu!...

21 decembrie 2017 15:16

ariciul Saracu om.so nascut rus,o crescut rus,si crede ca statul poporul care lo ales presadinte este tot rus.Cred ca ....pe jumatate chiar este,Daca nu chiar mai mult,fiindca la ei se vorbeste jumatate moldovineste si jiumatate ruseste,si cand canta tot ase,iar la schectoacole ,nu stii sigur daca esti in rusia ori in moldova.in locul lui mi-at fi jena sa spun ca sunt presedintele ales al republicii .....moldova.

21 decembrie 2017 13:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.