Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Europa FM se lupta de cateva luni sa rezolve, la CNA, o situatie produsa de o decizie a forului audiovizual, care nu ii permite sa mai difuzeze publicitate locala. In septembrie, CNA a impus ca retelele nationale de radio, inclusiv Europa FM, nu pot difuza publicitate locala deoarece licenta nationala presupune sa difuzeze acelasi program peste tot. Masura afecteaza intersele comerciale ale postului de radio. Acum, Europa FM a primit din partea Comisiei Europene un punct de vedere ce arata ca "programul" audiovizual e una, "publicitatea" e cu totul altceva si cele doua notiuni sunt definite separat in Directiva europeana privind audiovizualul.

La sfarsitul lunii septembrie, CNA a decis sa ceara mai multor retele nationale - Europa FM, Virgin Radio si Pro FM - sa intre in legalitate si sa nu mai difuzeze publicitate locala sau regionala in programele lor. Consiliul le-a dat termen pana la 1 ianuarie sa rezolve aceasta situatie si sa difuzeze exclusiv programe de la Bucuresti, in conformitate cu Legea audiovizualului.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.