Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Generalul Gelaledin Nezir (52 de ani), omul-cheie în derularea funeraliilor Reginei Ana şi ale Regelui Mihai I, insistă să nu-şi aroge niciun merit pentru organizarea exemplară a ceremoniilor.

Generalul Gelaledin Nezir a fost omul din umbră care a coordonat în întregime ceremoniile organizate în România la moartea reginei Ana şi a regelui Mihai I. Este originar din Cernavodă, dintr-un colţ al ţării în care familia regală a lăsat o moştenire celebră: podul de peste Dunăre proiectat de inginerul Anghel Saligny, care s-a numit iniţial Carol I. Şi acum, când au trecut câteva zile de la funeraliile ultimului suveran al României, generalul Nezir insistă să nu-şi aroge merite în derularea exemplară a ceremoniei şi refuză să dea interviuri, spunând că respectă doliul impus de Casa Regală. Ofiţerul Armatei Române adaugă că nu lui trebuie să i se aducă mulţumiri, ci tuturor structurilor implicate în desfăşurarea evenimentelor.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.