Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ceremonia înmânării însemnelor premiului Nobel aparţinând doctorului George Emil Palade reprezentanţilor Muzeului Naţional de Istorie a României (MNIR), în patrimoniul căruia vor intra, va fi amânată din motive tehnice, informează instituţia.

Ceremonia de semnare a actului de donaţie a diplomei şi medaliei Nobel - premiu cu care George Emil Palade a fost distins în 1974 - din partea profesorului Philip Palade trebuia să aibă loc marţi la sediul Muzeului Naţional de Istorie a României din Bucureşti.

MNIR anunţă, însă, că amână ceremonia, din cauza unor probleme tehnice - o pană majoră de electricitate - apărute pe Aeroportul Internaţional Hartsfield-Jackson din Atlanta (Georgia, SUA), de unde urma să se îmbarce prof. dr. Philip Palade către Bucuresti, fapt care a dus la anularea zborului şi la grave perturbări ale traficului aerian desfăşurat între SUA şi Europa. Acest fapt face imposibilă stabilirea, în acest moment, a datei sosirii lui Philip Palade în România, adaugă reprezentanţii instituţiei.

Integral pe DescoperaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.