Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Imaginea cu Principesa Margareta și principele Nicolae în același grup și împărtășind aceeași durere e posibil să devină doar amintirea unor zile calme, fiind vorba strict despre o situație de compromis în semn de respect pentru trecerea în neființă a regelui Mihai. Între timp, însă, se ”ascut cuțitele” în vederea unei confruntări lungi, al cărei prim episod se va derula în ianuarie.

Cu o zi înainte de funeralii, în fața Palatului Regal, principele Nicolae a stat de vorbă cu românii, a strâns mâini, a răspuns la îmbrățișări. ”Am să mă întorc” a anunțat tânărul, iar cuvintele lui au sunat ca o promisiune. pentru unii. Pentru alții, probabil, ca o amenințare. Nicolae a ținut să precizeze și că vreme de 40 de zile, cât ține doliul, nu va face declarații.

Integral pe LibertateaComentarii

vax Nicolas , nu Nicolae !

18 decembrie 2017 17:08

NERO Succes la Tribunal, pt tanarul principe Nicolae nepot de sange al ex-regelui Mihai ! Strigator la cer este, ca, actorasul ratat Duda, sa se pricopseasca cu titlul de "altetza regala", iar Nicolae I, sa fie alungat de capriciile de femeie la menopauza ale Margaretei. Un referendum national l-ar repune un drepturi pe principele Niclae.

18 decembrie 2017 7:58

v Asta dovedeste "nobletea" singelui albastru, pe linga alte manifestari, unele familiale.

17 decembrie 2017 23:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.