Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Regele Mihai a murit. Și nu avem alt rege pentru care să strigăm trăiască.

Cred că tot ce le rămâne celor care l-au iubit, l-au admirat, l-au prețuit pe Mihai, fie ca monarhiști, fie ca republicani, este să continue să-l iubească, să-l admire, să-l prețuiască dincolo de lumânări și tunuri.

Și pentru asta nu sunt de ajuns parastasele și comemorările.

România este atacată încă o dată de urmașii lui Dej și Petru Groza, cei doi bandiți politici care, având în spate tancurile rusești, l-au alungat pe Mihai, jucând în picioare toate legile Justiției din România. Ei sunt Dragnea-Dej și Tăriceanu-Groza, „greii” politicii actuale, atât de grei că i-a tras curul pe scaun când toți șefii de stat, capetele încoronate, diplomații de prim rang ai Europei prezenți lângă sicriul lui Mihai erau în picioare, cu frunțile plecate.

Cum ar trebui să se numească o Casă Regală care ar accepta șpaga de la Dragnea și Tăriceanu, ca să le stea paravan cu stema regelui, în vreme ce ei ne scot din Europa în care Mihai a făcut tot ce a putut să țină România și s-o aducă înapoi?

Integral pe RepublicaComentarii

Erată binomul

18 decembrie 2017 16:30

@ 18 decembrie 2017 15:07 Băi Răspândacule mincinos, iar ai apărut cu minciuna aia cu nepotul lui Iulian Vlad? Adică la momentul când eu te-am presat nu demult referitor la această afirmație a ta, ai recunoscut că așa se zicea prin 1990 că CTP ar fi fost nepotul, deci o presupunere și o minciună răsuflată. Apoi noi ne-am mai contrat cu privire la minciunile tale ordinare împuțite referitoare la acele așa-zise elogieri ale minerilor, tu m-ai trimis la articolele de presă respective, eu le-am citit dar n-am găsit nici urmă din insinuările tale impuțite despre CTP, iar în articolele respective erau numai două sau trei fraze care se puteau eventual interpreta, în rest nimic. Tu ai mai recunoscut că ești ziarist și ca să înfuleci o jimblă de pâina mai albă, trebuie să critici bonomul, iar acum în lingi în găoz pe Dragnea, mânca-i-ai pula! Băi mitomanule, du-te nene în păcatele tale de bolșevic împuțit ce ești tu!

18 decembrie 2017 16:28

Eu nu inteleg, nici sa ma tai, optica lui CT Popeacu! Cum poti sa-i acuzi pe Dragnea si Tariceanu ca AR FI urmasii lui Dej si Petru Groza cand el, CTP, ESTE nepotul generalului de securitate Iulian Vlad?! Acum trece sub tacerea acest mic amanunt, dar cand ii glorifica pe mineri, in 1990, filiatia genetica de sange si de ideologie functiona cu chiuituri!. Pe urma, ca om cu o anumita pozitie sociala si profesionala, cum de-si permite domnul CTP sa-i numeasca pe ce doi banditi inainte ca un complet de judecatori sa stabileasca definitiv si irevocabil o asemenea asertiune? Pana una alta, asumarea unor pozitii inalte in societate si stat presupune niste calitati si o munca prealabila recunoscuta social. Sigur pot intervenii rateuri si greseli si chiar fapte reprobabile. Pe Dragnea se sta cu lupa justitiei, dar pe altii cu ochelari de cal, sau nici atat, justitia se preface oarba! Sa speram ca lucrurile se vor lamuri, iar daca se va dovedi in justitie drept "bandit", sa i se spuna, atunci, de dimineata pana seara. Lui Tariceanu cum isi permite insa CTP sa-i strige asa ceva din usa cortului?! Pe ce se bazeaza acest barzaune zgomotos si nesimtit?!

18 decembrie 2017 15:07

@CETATEAN Domnule draga, atunci cand privesti in istorie, fa-o cu amandoi ochii larg deschisi! Atat regele Mihai, cat i maresalul Antonescu aveau de luat o hotarare tragica. Linia de negocieri aleasa de Antonescu era mai demna, dar la fel de paguboasa pentru Romania, poate chiar mai paguboasa. Militarii romani de rand s-au intors pana la urma din prizonierat, varfurile armatei oricum ar fi fost "rase" de sovietici, asa cum s-a intamplat cu generalul Gh. Avramescu, desi a eliberat Budapesta de fritzi. Prin decizia regelui, Romania a fost scutita de a deveni teatru de razboi, dar, cel mai important, in varianta Antonescu, Stalin n-ar mai fi transat problema Ardealului in favoarea Romaniei !!! Se poate spune ca regele a depasit miopia militarului si a mizat pe o solutie dinamica, de viitor.

18 decembrie 2017 14:21

CETATEAN CTP-istule, minti ca o gazeta comunista Nord Coreeana! Pe cetateanul Mihai, in 1945-47, l-au gonit tancurile rusesti, nici vorba sa-l fi alungat romanii. In schimb ce-a facut gangavitul ?! Cetateanul Mihai, a cazut la pace cu URSS, l-a arestat pe maresalul Antonescu, si a semnat un armistitu neconditionat cu rusii, parasind astfel in lagarele din Siberia, 250000 ofiteri si soldati romani (ai Maiestatii Sale). Rusinee, sa-ti fie, CTP-istule, violezi Istoria Tarii, pe aceea adevarata.

18 decembrie 2017 12:53

ION CRED CĂ AI GREȘIT PERSONAJELE ! JOHANNIS POATE FI GHEORGHE GHEORGHIU -DEJ , CODRUȚA ESTE ANA PAUKER IAR CTP -UL ESTE UN ZIARIST DE LA SCÂNTEIA ,ORGAN AL CC AL PCR .

18 decembrie 2017 7:14

ION CRED CĂ AI GREȘIT PERSONAJELE ! JOHANNIS POATE FI GHEORGHE GHEORGHIU -DEJ , CODRUȚA ESTE ANA PAUKER IAR CTP -UL ESTE UN ZIARIST DE LA SCÂNTEIA ,ORGAN AL CC AL PCR .

18 decembrie 2017 7:14

Serban Nicolae Mircea Nica, CTP a evoluat, a devenit un democrat sensibil. Tu insa, ai ramas un bolshevic scarbos si pestifelic.

18 decembrie 2017 4:31

Ce-ai facutara nene CTP-ulea? Ti-ai tras prezervativ pe moaca? Asta iti accentueaza si mai mult aspectul de obsedat congenital! Asta n-ar conta cine stie ce, dar sperii copiii, mosule. O sa fuga si de Mos Craciun de spaima sa nu aiba cumva de a face cu un prezervativ cu barba si mustati, dar cu sprancene ca ale tale! In legatura cu articolasul tau, nu ti-e rusine sa-l tot invoci pe fostul rege Mihai in corelatii cu care nu are nimic a face. De ce adori sa murdaresti?!

17 decembrie 2017 22:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.