Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ora 20.53: Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache, a declarat la Digi 24 ca in momentul in care protestatarii au ajuns la Palatul Parlamentului au fost redirectironat spre zona Parcului Izvor pentru a nu permite blocarea Bulevardului Natiunile Unite si bulevardului Libertatii. De asemenea, acesta a argumentat ca nu s-a permis protestatarilor sa stea pe trotuarele dinspre cladirea Palatului Parlamentului, pentru ca este un obiectiv cu paza militara si nu este permisa astfel de manifestatie. Ora 20.36: In fata sediului PSD din Iasi au aparut pentru prima oara jandarmi la protestele din acest an 20.27: Jandarmii au blocat accesul protestarilor spre Palatul Parlamentului, punand graduri. Oamenii huiduie si scandeaza" Jandarmeria apara hotia!" si "Lasati-ne sa trecem". Câteva sute de persoane protestează, la ora transmiterii ştirii, în Piaţa Victoriei din Capitală, faţă de modificările aduse legilor justiţiei.

Manifestanţii scandează "Hoţii!" şi au adus vuvuzele şi tobe. La ora transmiterii ştirii, în Capitală ninge.

Potrivit anunţului de organizare a evenimentului de pe reţelele de socializare, protestatarii ar fi trebuit să plece la 18.00 în marş către Casa Poporului, pe traseul Piaţa Victoriei - Piaţa Romană - Universitate - Piaţa Unirii - Piaţa Naţiunilor Unite - Parlament, unde aveau de gând să se oprească şi să aprindă luminile telefonului.

Integral pe MediafaxComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul LEGEA/LEGILE 15 Dumnezeu 15; LEGEA 5 IISUS 5, MARIA 5; LEGE 12/4 HRISTOS 12, ILIE 4; lege/Legi 7/4 Hristos 7, Ilie 4; Lege 4/8 ILIE 4/8; LEGI 4 ILIE 4; LEG.EA. LEG-Genele, EA-Elia. Genele Lui Iisus și Elia; LEG.EA. LEG-Legămînt, EA-Elia. Legămîntul Lui Iisus și Elia; LEG.ILE. LEG-Genele, ILE-Ilie. Genele lui Dumnezeu Ilie; LEG.ILE. LEG-Legăminte, ILE-Ilie. Legămintele lui Dumnezeu Ilie. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definițiile, prin care sînt create legile unui Stat.

18 decembrie 2017 3:09

Multumim asemenea !!!! SOROSISTUL DE SERVICIU - 17 decembrie 2017 20:48 !!!

17 decembrie 2017 23:15

Multumim asemenea !!!! SOROSISTUL DE SERVICIU !!!

17 decembrie 2017 23:14

Moarte Psd-ului Futu-ti pe ma-ta in gura de de imputit de Psd-ist cel de la ora 19.50

17 decembrie 2017 20:48

Adevarul gol golut Indivizi carora le pasa de uciderea justitiei. Cat de diabolici pot fi postacii bolshevici!

17 decembrie 2017 20:18

indivizi fara orizont masa buna de manevra!!!!!

17 decembrie 2017 19:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.