Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala (CCR) legile justitiei, daca vor trece de Parlament si a sustinut ca UDMR, care este membru PPE, are obligatia de a vota impotriva propunerilor PSD, relateaza News.ro.

"PNL se opune, vom vota impotriva oricarui amendament al PSD-ALDE care poate sa afecteze independenta puterii judecatoresti si autonomia in activitatea magistratilor. Evident, in momentul de fata pregatim temeiuri de atac la CCR, in cazul in care vor trece legile", a spus Orban.

Integral pe HotnewsComentarii

ION DACA TOATA ALIANTA DIN ROMANIA CU STATUL MAFIOT , ESTE IMPOTRIVA PSD ,MUSAI SA FIE TOTI DIN PPE IMPOTRIVA PSD???? MINTE DE BIBILICA !

18 decembrie 2017 10:09

Stan Păţitul Dl Orban ! Se pare că, de această dată, UDMR-ul este mai apropiat de interesul României şi al românilor. Vă orbeşte dorinţa de a da jos Guvernul şi a pune voi botul la ciolan. Şi mai vă lăudaţi că aţi făcut România Mare. Se întorc Brătienii în mormânt la aşa epigoni.

17 decembrie 2017 19:24

Tovarășul Ludovic Orban nu cunoaște MOTTOUL Uniunii Europene. ”UNITATE IN DIVERSITATE”. Absolut toate Directivele U.E sunt obligatorii, doar d.p.d.v.d. al rezultatului. ”Drumul” ales este DREPTUL si RESPONSABILITATE guvernelor naționale. Romanii ADEVARATI s-au cam saturat de CURVE de genul L Orban, K. Iohanis, M. Macovei ……..s.m.d. care merg cu JALBA ÎN PROȚAP la marile porți IMPERIALE. ROMANII ADEVARATI VOR DEMNITATE !!!!!

17 decembrie 2017 18:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.