Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că liberalii vor ataca la Curtea Constituţională legile justiţiei, dacă vor trece de Parlament, şi a susţinut totodată că UDMR are „obligaţia” de a vota împotriva propunerilor PSD pe motiv că formațiunea lui Kelemen Hunor este membru al Partidului Popular European (PPE).

”PNL se opune, vom vota împotriva oricărui amendament al PSD-ALDE care poate să afecteze independenţa puterii judecătoreşti şi autonomia în activitatea magistraţilor. Evident, în momentul de faţă pregătim temeiuri de atac la CCR, în cazul în care vor trece legile”, a spus Orban, criticând votul dat de UDMR pe aceste legi.
”Nu pot să nu readuc aminte că fără UDMR aceste legi nu ar fi fost adoptate şi din nou le adresez celor de la UDMR să iasă din această plasă a partidului de guvernământ. Ei sunt membri ai Partidului Popular European şi au obligaţia de a vota împotriva propunerilor formulate de PSD, care nu sunt susţinute la nivelul Partidului Popular European şi în general la nivelul Uniunii Europene”, a afirmat liderul PNL.

Integral pe CotidianulComentarii

Stan Păţitul Tăticu' Votul să se dea în interesul ţării şi al poporului nu după apartenenţa politică sau părerea unor politicieni expiraţi. Bravo lor! Aici v-au depăşit, gaşcă de sforari, pipiţe, nepricepuţi şi trădători . Vezi că ţi-au băgat ministru de interne la pocăiţi şi la puşcărie. Nu vă luaţi după el. Cel mult în rând câte unul şi excortaţi de poliţie.

17 decembrie 2017 19:52

Lingaul Orban continui sa fii acelasi naiv politic .Astea sunt argumente ,asa ceva prezinti la Curte ??E grea munca ,ca ai putea face altceva??

17 decembrie 2017 18:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.